Liikennekoulu Happy Drivers

henkilöautokortin suorittaminen

Henkilöautokortin suorittaminen

1. Ilmoittaudu Henkilöautokurssille. Alkavat kurssit ja ilmoittautumissivuston löydät tästä.

2. Tee ajokorttilupahakemus Ajovarman toimipaikkaan tai sähköisesti Traficom Oma Asiointi - palvelussa

3. Olet saanut sähköpostiisi linkin, jolla aktivoit eAutokoulu-tilisi. Suorita eAutokoulussa EAS-teoriatunnit (4h), jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia. Autokoulu avaa sinulle oppimateriaalit, jotta pääset harjoittelemaan teoriakokeeseen.

4. Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, pääset teoriakokeeseen kun pakolliset EAS - oppitunnit on käytynä ja olet saanut siitä todistuksen autokoululta maksettuasi kurssimaksun. Teoriakokeen voit tehdä 1 kk ennen 18-vuotis syntympäpäivää. Jos sinulla on aikaisempi ajo-oikeus esim mopo tai traktori, sinulla ei ole pakollista teoriaopetusta lainkaan. Voit mennä teoriakokeeseen riittävästi harjoiteltuasi. Varaa teoriakokeesi Ajovarman sivuilta tai autokoulun toimistosta.

5. Ajotunnit aloitetaan sopivasti siten että autokoulusi etenee suunnitelmiesi mukaan.

6. Ennen ajokoetta sinun tulee käydä Riskien tunnistaminen - koulutus. Teoriatunnit eAutokoulussa ja ajotunnit sovitaan autokoulun kanssa.

7. Me varaamme sinulle ajokokeen kun tarvittava määrä ajoharjoitusta on saatu ja olet myös itse valmis kokeeseen. Tässä vaiheessa kaikki autokoulumaksut tulee olla maksettu.

8. Kun kuljettajan tutkinto on suoritettu, on korttisi voimassa 15 vuotta eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä autokoululle niin kerromme lisää.
  • Henkilöauto-opetus Kokkolassa
    Henkilauto-opetus Kokkolassa