Liikennekoulu Happy Drivers

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Henkilöautokurssit avautuvat uudelleen 1.8.24

Julkaistu: 22.05.2024
Henkilöautokurssit on tilapäisesti suljettu kesälomakaudella 1.6 - 31.7 jonka välisenä aikana emme pysty ottamaan uusia oppilaita kursseillemme. Kesäaikana keskitymme kouluttamaan jo aiemmin ilmoittautuneet oppilaat ja uusille oppilaille henkilöautokurssit avautuvat jälleen 1.8.24. Halutessasi saat soittamalla lisätietoa 0400-366168 / Jani.Hanki henkilöautokortti ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa

Julkaistu: 29.01.2024
Jos haluat oppia ennakoivan ja turvallisen ajotyylin, joka auttaa selviämään kuljettajana liikenteessä ja ajamaan autoa ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti...TULE SILLOIN KURSSILLEMME. Meillä ajotunnit ajetaan oikealla autolla opettajan ohjauksessa. Alusta asti harjoittelussa kiinnitetään huomiota oikeaan tyyliin käyttää ajoneuvoa muun muassa nopeuksien suhteen ajetellen ennakoivaa ajotapaa liikenteessä. Autolla ajamisen perusta on oikea ja turvallinen auton käsittely, jonka omaksumiseen saat opettajalta niin sanottuja rautalankamalleja. Kun hallitset auton käsittelyn on liikenteessä muiden tienkäyttäjien huomiointi helpompaa. Huomaa myös, että meillä harjoitellaan ajamaan oppimista oikealla autolla ja ainoastaan liukkaalla- ja pimeälläajamisen harjoitukset suoritetaan simulaattorilla.


Myös opetusluvalla kurssia suorittavat voivat ottaa kauttamme niin paljon harjoituksia kuin tahtovat. Suosittelemme esimerkiksi taloudellisen ajamisen koulutusta riskien tunnistamiskoulutuksen lisäksi.Mopo ja moottoripyöräkoulutus loppuu.

Julkaistu: 29.01.2024
Tulevana kesänä emme järjestä moottoripyörä- tai mopokursseja. Työntekijäresurssien rajallisuus on syy kurssitarjonnan supistumiseen ja sen johdosta keskitymme antamaan jatkossa kuljettajakoulutusta ainoastaan henkilö- ja kuorma-autolla. Kurssilla jo olevat oppilaat hoidamme valmiiksi, mutta uusia ilmoittautumisia emme toistaiseksi ota vastaan.