Liikennekoulu Happy Drivers

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Autokoulu lomailee

Julkaistu: 07.12.2023
Autokoulu lomalla 7.12-15.12. Toimisto on suljettu ja ajotunteja ei ole mahdollista saada kyseisenä ajankohtana. Palvelemme jälleen normaalisti 18.12. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä mieluiten tekstiviestillä 0400-366168 / Jani.Hanki henkilöautokortti ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa

Julkaistu: 10.08.2023
Jos haluat oppia ennakoivan ja turvallisen ajotyylin, joka auttaa selviämään kuljettajana liikenteessä ja ajamaan autoa ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti...TULE SILLOIN KURSSILLEMME. Meillä ajotunnit ajetaan oikealla autolla opettajan ohjauksessa. Alusta asti harjoittelussa kiinnitetään huomiota oikeaan tyyliin käyttää ajoneuvoa muun muassa nopeuksien suhteen ajetellen ennakoivaa ajotapaa liikenteessä. Autolla ajamisen perusta on oikea ja turvallinen auton käsittely, jonka omaksumiseen saat opettajalta niin sanottuja rautalankamalleja. Kun hallitset auton käsittelyn on liikenteessä muiden tienkäyttäjien huomiointi helpompaa. Huomaa myös, että kaikki meillä kurssilla olevat saavat liukkaankelin ajo-opetuksen oikealla autolla liukkaankelin radalla todellisissa keliolosuhteissa. Me emme korvaa tärkeää harjoitusta pelikonsolimaisella simulaattorilla.

HUOMIO !! LIUKKAANKELIN AJOHARJOITTELURATA SULKEUTUU 30.9.2023 JA SEN JÄLKEEN AJOHARJOITTELU RADALLA EI OLE MAHDOLLISTA. PYYDÄMME HENKILÖAUTOKURSSILLE ILMOITTAUTUVIA OTTAMAAN HUOMIOON, ETTÄ TÄRKEÄ JA HYVIN LIUKKAAT OLOSUHTEET KULJETTAJALLE HAVAINNOLLISTAVA HARJOITTELU ON KORVATTAVA SIMULAATTORILLA. OLEMME PAHOILLAMME LIUKKAANKELIN AJOHARJOITTELUN KÄYTÄNNÖN HARJOITTELUN POISTUMISESTA. Kuitenkin vielä elo-/syyskuun ajan on mahdollista saada kauttamme harjoittelu liukasradalla.

Myös opetusluvalla kurssia suorittavat voivat ottaa kauttamme niin paljon harjoituksia kuin tahtovat. Suosittelemme esimerkiksi taloudellisen ajamisen koulutusta riskien tunnistamiskoulutuksen lisäksi.Moottoripyöräkausi lähestyy

Julkaistu: 25.01.2023
Hanki A1- , A2- tai A-kortti kannustavan moottoripyöräkouluttajan ohjauksessa. Jos mielit heti moottoripyörän selkään kun kausi alkaa, niin ilmoittaudu kurssille ja suorita teoriakoe jo kevättalvella. Näin nopeutat motskakortin saantia. Aloitamme ajotunnit heti kun kelit mahdollistavat ja hoidamme sinut uuden harrastuksen pariin niin nopeasti kuin mahdollista. Opettaja on itsekin moottoripyöräilyä harrastava ja liikkuu opetuksessa myös moottoripyörällä. Huomaat että koulutus on hyödyllinen ja hauskakin.